• nl
+31 85 48 39 343 NL

Je eigen gang gaan – ontmoet Marien

Je eigen gang gaan – ontmoet Marien

“Ik ben Marien, 32 jaar oud en alweer ruim 3 jaar werkzaam bij Sluiter Machining. Vroeger heb ik bij Hendrik in de klas gezeten en we hebben eigenlijk altijd contact gehouden nadien. Mijn overstap naar Sluiter Machining is een van de beste geweest die ik had kunnen maken.”

Wat vind je zo leuk aan je werk?

“Naast dat je hier veel ruimte krijgt om je werk goed te doen, wordt het ook gestimuleerd om met elkaar te werken. Iedereen wil hier graag nog beter worden in zijn vak en met elkaar vooruit! Dat motiveert om je werk te doen. Hendrik zelf vindt dat ook het allerleukste, hij waardeert het als je meedenkt, kijkt graag naar nieuwe oplossingen en wil graag meegaan met de tijd. Het is gaaf als je continu nieuwe dingen kunt blijven proberen!”

Waarin is werken bij Sluiter Machining anders dan elk ander bedrijf?

“Het werkt prettig dat we hier de spullen goed voor elkaar hebben. We werken met de laatste software, we hebben onze inrichting op orde net zoals de middelen die we hebben op de werkplaats. Alles is prettig om mee te werken. Je hoeft hier niet elke dag het wiel opnieuw uit te vinden, je hoeft je spullen ook niet keer op keer terug te zoeken. Dankzij de structuren die we hebben aangebracht weet je waar alles ligt en kun je dus zo je werk oppakken. Dat scheelt tijd en laat ons lekker onze gang gaan. Wat zo interessant is aan hoe wij werken, is dat we continu met elkaar nadenken over of onze werkprocessen zo optimaal mogelijk zijn ingericht? Kunnen we onze kwaliteit beter maken? De producten die we maken zien er gelikt uit, daar letten we echt op en dat horen we dan weer van onze klanten terug. Wij zien het liefste dat de klant een product van ons binnenkrijgt en er verbijsterd naar staat te kijken. In goede zin dan natuurlijk he!”

Waar staat Sluiter Machining over vijf jaar?

“Als we ons werk blijven doen zoals we nu doen dan gaat het niveau nog meer omhoog. De kwaliteit van onze afgeleverde producten schroeven we dan echt nog verder op. Wie weet hebben we straks een omgeving waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Ik denk dat we over vijf jaar nog beter zijn in het programmeren en het afmaken van een product met de machine. Je mag hier beide doen en dat maakt het werk leuk en afwisselend. Je ziet hier letterlijk uit de machine komen wat je programmeert. Ik geloof dat we hierin nog beter kunnen worden!” We hebben bij Sluiter Machining op dit moment een vacature openstaan. Lijkt het je interessant om hier meer over te weten? Bekijk de vacature van Sluiter Machining hier.

Delen:

Overige berichten

Het team klikt goed met elkaar – ontmoet Arie

"Mijn naam is Arie, 57 jaar oud en ik ben een van de oudsten binnen Sluiter Machining. Toen ik...

Van je hobby je werk maken – ontmoet Fabian

“Ik ben Fabian, 32 jaar oud en nu ongeveer zes jaar werkzaam bij Sluiter Machining. Ik ken...

Sluiter Machining behaalt nieuwe certificaten!

Met trots kunnen we meedelen dat Sluiter Machining twee certificaten heeft behaald. Het betreft...

We zijn op zoek naar…

Sluiter Machining groeit hard! En daarom zijn we op zoek naar nieuwe mensen die ons mooie bedrijf...

Webdesign: www.g2o.nl