• nl
  • en
+31 85 48 39 343 NL

Waarmee kunnen we u helpen?

CNC-draaien en CNC-frezen

Sluiter Machining werkt voor de Food, Pharma, Defensie, Offshore en Algemene machinebouw. U bent op zoek naar een fijnmechanisch onderdeel dat een cruciale rol speelt in uw productieproces. Of u werkt met moeilijk te verspanen materialen. Of u hebt slechts enkele stuks nodig van een speciale legering. Of misschien zoekt u voor een project wel een partij die u het hele proces uit handen neemt. Compleet met de oppervlaktebehandelingen en assemblage. En dan liefst ook nog een partij die sensitief is als het gaat om budget en planning. Bij Sluiter Machining lopen we warm voor complexe opdrachten. Waarmee gaat u ons uitdagen?

CNC-draaien en -frezen

Met ons machinepark is een ongekende hoeveelheid verschillende onderdelen te produceren. Wij kunnen zowel 5-assig frezen als 9-assig draai/frezen. Uiteraard maakt de modernste software onderdeel uit van onze werkwijze. Ons goed opgeleide en enthousiaste team zet graag z’n expertise in om u te laten zien hoe betrouwbaar en flexibel ons productieproces is ingericht..

Voorbeelden

Het bewerken van moeilijk te verspanen materialen is geen standaard werk. Wij kunnen u de perfectie leveren die we beloven.

Marien, Sluiter Machining

Onze certificeringen

Draaien en frezen

Driven by perfection is voor ons zoveel meer dan een zinnetje. Het is ons motto, onze kern. Het mooie is: het geldt voor ons én voor u. U kunt ons streven naar kwaliteit onder meer terugzien in onze certificaten ISO9001 en NEN10204. Die tonen aan dat ons bedrijf aan internationale normen voldoet.

Zullen we samen de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

of

Webdesign: www.g2o.nl