• nl
+31 85 48 39 343 NL

Het team klikt goed met elkaar – ontmoet Arie

Het team klikt goed met elkaar – ontmoet Arie

"Mijn naam is Arie, 57 jaar oud en ik ben een van de oudsten binnen Sluiter Machining. Toen ik Hendrik voor de eerste keer leerde kennen wist ik: 'dat komt wel goed!'. De werkzaamheden die Hendrik voor ogen had kwamen dicht in de buurt bij wat ik voorheen ook deed, en daar was ik eigenlijk precies naar op zoek."

Wat maakt je werk nu zo leuk?

“Het mooie is dat ik eigenlijk alles doe met plezier. Ik vind het werk heel leuk, het meten en zagen, maar ook de inspecties en tussencontroles. Ik kan er echt van genieten dat, ondanks dat ik elke dag blijf leren, ik continu beter word en kennis blijf vergaren in het werk dat ik doe. We werken hier in een prettige omgeving, de jongens om mij heen zijn jong en leergierig, en dat geeft echt energie. Ik leer elke dag van hen en zij van mij. We klikken echt goed met elkaar, we hebben plezier en daardoor ga je ook met plezier naar je werk. De werktijden zijn hier heel goed, Hendrik is daarin ook wel flexibel, en dat geeft mij een vrij gevoel.”

Wat is volgens jou de Sluiter Machining manier van werken?

“Er zijn wel veel andere bedrijven die ook ons werk doen. Alleen wij doen het wel heel nauwkeurig. En we weten dat dit zo is, want we krijgen eigenlijk heel weinig terug van onze klanten. Ik denk dat, omdat we elkaar hier continu controleren, we de standaard heel hoog hebben liggen. We controleren elkaar ook allemaal, in een goede zin hoor! Ten behoeve van de kwaliteit. En is er ergens twijfel over, dan roepen we elkaar er even bij. Laatst mocht ik bij een klant spullen afleveren en een gesprek voeren met de kwaliteitsmanager van dat bedrijf. Toen vroeg ik hem hoe belangrijk de nauwkeurigheid is die aan en van ons wordt gevraagd. Toen werd ons nog beter duidelijk waarom een bepaalde afmeting genoemd werd. Dat is super interessant. Het is prettig dat Hendrik je die ruimte ook biedt om het gesprek aan te gaan. Dat vind ik echt waardevol.”

Wat voor mensen werken er bij Sluiter Machining?

“We zijn een serieuze, maar gezellig club. We houden van een lolletje op z’n tijd. We werken hier met vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. En zo lang ze mij nog op dingen kunnen wijzen waarin ik beter kan worden, waar ik beter op moet letten, of als ze producten hebben gemaakt die echt perfect zijn, dan ben ik helemaal blij. Ons werkgebied blijft zich ontwikkelen, producten moeten steeds nauwkeuriger, maar dat ziet niemand hier als een bedreiging. We vinden het eerder vanzelfsprekend!" We hebben bij Sluiter Machining op dit moment een vacature openstaan. Lijkt het je interessant om hier meer over te weten? Bekijk de vacature van Sluiter Machining hier.

Delen:

Overige berichten

Je eigen gang gaan – ontmoet Marien

“Ik ben Marien, 32 jaar oud en alweer ruim 3 jaar werkzaam bij Sluiter Machining. Vroeger heb ik...

Van je hobby je werk maken – ontmoet Fabian

“Ik ben Fabian, 32 jaar oud en nu ongeveer zes jaar werkzaam bij Sluiter Machining. Ik ken...

Sluiter Machining behaalt nieuwe certificaten!

Met trots kunnen we meedelen dat Sluiter Machining twee certificaten heeft behaald. Het betreft...

We zijn op zoek naar…

Sluiter Machining groeit hard! En daarom zijn we op zoek naar nieuwe mensen die ons mooie bedrijf...

Webdesign: www.g2o.nl