• nl
  • en
+31 85 48 39 343 NL

Driven by perfection.

Just like you.

Cinque Terre

Minder kosten

Vaak kunnen we verbeteringen aanbrengen in het proces, waardoor u kosten bespaart.

Cinque Terre

Meer efficiency

Niet alleen geld, maar ook tijd besparen met SET-on? Dat klinkt goed, toch?

Cinque Terre

Optimalere productie

De winst zit hem vaak in de kleinste details. Daarvoor hebben we scherp oog bij Sluiter.

MEER EFFICIENCY

Smart Engineering Together

SET-On staat voor Smart Engineering Together. Kiest u voor SET-on, dan gaan we samenwerken nog vóórdat we onze machines aanzetten. Samen eerder in het proces rond de tafel zitten. Zodat uw skills en ontwerp gecombineerd worden met onze kennis, ervaring en vakmanschap. Zo kunnen we onze kracht om producten en processen te optimaliseren maximaal voor u inzetten. Dat levert gegarandeerd product-, proces- en productie-optimalisatie op. We durven het te beloven: het levert soms een verrassende, maar altijd een meetbare verbetering op.

Elk complex, fijnmechanisch onderdeel dat wij produceren, is een onmisbare schakel in uw productieproces of de basis voor uw project.

Of het nou om enkele stuks gaat of om series. Dat begrijpen wij heel goed. U proeft onze betrokkenheid in ons streven naar perfectie. Wij staan nooit stil, vragen ons altijd af of het beter kan. U profiteert van die drive om voortdurend te zoeken naar beter, sneller en (kosten)efficiënter. We vinden het belangrijk dat u weet dat uw opdracht bij ons in goede handen is. Kiest u voor SET-on van Sluiter Machining, dan kunt u rekenen op: een samenwerkende partij met meer dan 15 jaar specialistische ervaring, een optimalisering van uw productieproces met meer efficiency en de betrouwbaarheid van onze ISO-certificering.


15 jaar

Specialistische ervaring

ISO-Certificering

ISO 9001, NEN 10204

Optimalisering

Meer efficiency

MINDER KOSTEN

Hoeveel meer kan SET-on u opleveren?

Door Smart Engineering Together profiteert u maximaal van onze kracht om producten en processen te optimaliseren.

Vaak kunnen we verbeteringen aanbrengen in uw proces. En dat levert wat op, dat weten we uit ervaring. We brengen dat onder in SET-on. Als u voor SET-on kiest gaan we samen aan de slag voor een optimaal proces en perfecte producten.

 

+31 85 48 39 343

info@SET-on.nl

Zullen we samen de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

of

Webdesign: www.g2o.nl