• nl
+31 85 48 39 343 NL

Van je hobby je werk maken – ontmoet Fabian

Van je hobby je werk maken – ontmoet Fabian

“Ik ben Fabian, 32 jaar oud en nu ongeveer zes jaar werkzaam bij Sluiter Machining. Ik ken Hendrik al lang! We zaten vroeger met elkaar op school en we hebben daarna altijd contact gehouden. Ik weet nog dat Hendrik eens contact met mij opnam: hij liet zien wat hij allemaal maakte en dat sprak mij aan, het was echt vakmanschap. Toen ben ik begonnen en hebben we hard gewerkt om het bedrijf te maken tot wat het nu is. Het motiveert om groter te worden en ook met elkaar nog complexere onderdelen te maken. Daarin kijken we met z’n allen mee, we doen hier veel dingen met elkaar. Het helpt als je dezelfde denkwijze hebt, maar nieuwe invalshoeken maken het product soms nog beter!”

Waar ik in mijn werk het meeste van kan genieten

“Ons werk lijkt vrij recht toe, recht aan. Maar het mooie is dat we hier de mogelijkheid aan onze klant bieden om al voor de productie mee te kijken naar wat de vraag is. Op die manier weten wij beter wat we moeten maken, maar kunnen we ook adviseren hoe een product beter of anders kan worden gemaakt. Elke dag is anders, we maken nooit dezelfde onderdelen en we staan ook echt niet de hele dag achter dezelfde machine. We rouleren veel in onze werkzaamheden. Daardoor helpen we elkaar ook als we er eens niet uitkomen, dat is leerzaam en geeft energie. Als je van je hobby je werk kunt maken, dan heb je het gewoon altijd naar je zin. Daar word ik echt blij van.”

Waar wij heel erg goed in zijn

“We werken graag met aparte producten. Wij zien ons werk niet als het ‘boren van een paar gaatjes’. Wat wij maken, doen we goed en bovenal ook super netjes. We willen het mogelijk maken dat mensen bij onze producten zeggen: dit komt van Sluiter, dat hoeven we dus niet meer te controleren. We werken graag met Duplex of Inconel. Daar zijn we echt gespecialiseerd in. Het is lastig materiaal om te verspanen, maar je kunt er mooie producten mee maken. In de offshore worden dit soort materialen gevraagd, en daar werken wij graag mee. Dat spul kan zo veel druk en temperatuur hebben, dat is echt supersterk. Voor ons staat kwaliteit boven alles. Daar zit dan soms een prijskaartje aan, maar dan heb je wel een product dat 100% netjes is en aan alle eisen voldoet.”

Werken bij Sluiter: wanneer ben ik geschikt?

“We werken hier met structuur. Dat helpt ons in het maken van producten en het is nodig om te voldoen aan de vraag van onze klanten. Als je bij ons komt werken dan heb je dezelfde drive om met ons de goede kant op te gaan. Je staat positief in het leven en denkt graag mee. Hendrik stelt je graag de vraag: hoe zou jij het maken? Als je die ruimte durft te pakken en met een goede oplossing komt, dan is hier niemand die jou tegenhoudt om het gewoon te gaan doen. Als het voordelen heeft, waarom zouden we het dan niet doen? Zo’n cultuur hebben we hier met elkaar gecreëerd en geloof mij: dat geeft energie!” We hebben bij Sluiter Machining op dit moment een vacature openstaan. Lijkt het je interessant om hier meer over te weten? Bekijk de vacature van Sluiter Machining hier.

Delen:

Overige berichten

Het team klikt goed met elkaar – ontmoet Arie

"Mijn naam is Arie, 57 jaar oud en ik ben een van de oudsten binnen Sluiter Machining. Toen ik...

Je eigen gang gaan – ontmoet Marien

“Ik ben Marien, 32 jaar oud en alweer ruim 3 jaar werkzaam bij Sluiter Machining. Vroeger heb ik...

Sluiter Machining behaalt nieuwe certificaten!

Met trots kunnen we meedelen dat Sluiter Machining twee certificaten heeft behaald. Het betreft...

We zijn op zoek naar…

Sluiter Machining groeit hard! En daarom zijn we op zoek naar nieuwe mensen die ons mooie bedrijf...

Webdesign: www.g2o.nl