• nl
+31 85 48 39 343 NL

Word jij onderdeel van ons team?

Jouw ambitie: draaien en frezen met precisie

In Opheusden staat ons indrukwekkende machinepark, dat met de grootste precisie onderdelen maakt voor allerlei branches. De meest moderne software zorgt dat onze CNC-machines exact het 3D-model van elk onderdeel volgen. Toch is het uiteindelijk niet de software of de machine die het meest belangrijke werk doet: dat zijn de mensen. En Sluiter kan kan jouw hulp gebruiken.

Waarom werken bij Sluiter Machining?
Het leuke van werken bij Sluiter Machining is dat je van begin tot eind verantwoordelijk bent voor een product. Met ons team zijn we in de branche een belangrijke speler. Dat komt omdat wij een hele hoge kwaliteit leveren en dus al jaren werken voor gerenommeerde klanten die dat waarderen. Met veel van die klanten werken we volgens SET-on: Smart Engineering Together. Dat betekent veel eerder in het proces met elkaar om tafel zitten, zodat we kennis en ervaring combineren om producten en processen te optimaliseren. Dat levert altijd een meetbare verbetering op. Je merkt wel: over ons werk zijn we bloedserieus. Maar ondertussen is er bij ons altijd plek voor een grap en een grol. We hebben als jonge club onder elkaar veel plezier.

Naar wie zijn wij op zoek?
Van een nieuwe medewerker vragen we natuurlijk veel nauwkeurigheid. We draaien en frezen hier met veel precisie. We zijn op dit moment op zoek naar een:

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werk met resultaten om elke dag trots op te zijn.

Hendrik, Sluiter Machining

Zullen we samen de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

of

Webdesign: www.g2o.nl