• nl
+31 488 44 14 24 NL

Wil jij werken bij Sluiter Machining?

Word jij onze nieuwe CNC Professional (CAD/CAM)?

Functieomschrijving
Ben jij graag van begin tot eind verantwoordelijk voor een product? Kom je graag met eigen ideeën en denk je graag creatief mee over hoe je een product gaat maken? En dat in een bedrijf dat persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan? Dan ben je goed bij Sluiter Machining. Heb je kennis van CNC- draaien, – frezen of allebei; er is een passende plek voor je bij Sluiter Machining.

Je werkt met multitasking machines en CNC-bewerkingsmachines. Jouw werk begint met een tekening en 3D-model van het te maken product, die je via de klant ontvangt. Materiaal en type machine zijn al bepaald, verder is het aan jou te bepalen hoe je dit product gaat maken en dit vervolgens CAD/CAM te programmeren met behulp van hyperMILL software. Een deel van je tijd zit je achter de computer te programmeren, de overige tijd bedien je de machines en voer je controles uit op het gemaakte product. Je bent van A-tot-Z verantwoordelijk voor het product.

Je werkt zelfstandig maar overlegt ook veel met je (ervaren) collega’s. Er is een uitgebreid inwerktraject waarin je je de specifieke kennis eigen maakt en langzamerhand kun je steeds meer werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Je werkt met een diversiteit aan materialen (waaronder RVS, Titanium, Duplex en Aluminium).

Er wordt bij ons volledig digitaal gewerkt. Daarnaast is er veel aandacht voor verdere automatisering. Onlangs is bijvoorbeeld High QA software geïmplementeerd, gericht op het nog verder verbeteren van de kwaliteit.

Vanuit het vertrouwen dat jij je werk goed wilt doen krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en word je uitgenodigd om mee te denken en zelf initiatief te nemen. Maandelijks is er werkoverleg waarin gespard wordt over nieuwe ideeën.

Functie-eisen
Je hebt een technische opleidingsachtergrond en MBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je ervaring met CNC-draaien en/of -frezen inclusief programmeren. Er is flexibiliteit in het indelen van je werkdagen, waarbij bijvoorbeeld verschoven werktijden mogelijk zijn. Een aantal dagen meelopen is altijd onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Persoonskenmerken
In jouw vak werk je geconcentreerd, uiterst nauwkeurig en gestructureerd. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je bent pas tevreden als je een kwalitatief hoogwaardig product hebt gemaakt. Je hebt een passie voor je vak en van nature ben je betrokken, zowel bij de producten als bij het team en de verdere ontwikkeling van de organisatie. Je ziet het als een uitdaging om complexe producten te maken en deze zo efficiënt mogelijk te produceren met maximale kwaliteit. Graag denk je mee en kom je met eigen ideeën en creatieve oplossingen. Je hebt een flexibele en op samenwerking gerichte instelling. Je werkt graag hard, maar daarnaast vind je een gezellige werksfeer en lol met elkaar ook belangrijk.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Dan komen we graag met je in contact en maken we graag een afspraak voor een kop koffie en nadere kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie door (uitzend)bureaus en/of vacaturesites wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Sluiter Machining is alsof je met vrienden aan het werk bent. Met z'n allen klaren we de klus! We werken hier met het nieuwste materiaal en dat biedt interessante mogelijkheden!

Arjan, Sluiter Machining

Zullen we samen de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

of

Webdesign: www.g2o.nl